Menü
Az Ön kosara
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Aszalt, cukrozott ananász

Aszalt, cukrozott ananász
Aszalt, cukrozott ananász

Ajánljuk süteményekhez,krémekhez vagy marcipánhoz keverve,de húsok és saláták ízesítőjeként is élményt nyújt. A kímélő feldolgozás következtében megtartja eredeti citrusos ízvilágát és vitamin tartalmát.

Tárolás: száraz, hűvös helyen, napfénytől védve (16-20°C).

Az adatok 100g termékre vonatkoznak!
Adalékanyagok Nem tartalmaz
Energia 1025 KJ / 245 Kcal
Összes zsír 0.6 g
Telített zsírsavak (SAFA) 0.1 g
Összes szénhidrát 64.4 g
Cukrok 47.2 g
Összes rost 2.7 g
Sótartalom 0.1 g
Összes fehérje 7.4 g

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Temperálás – minden olyan terméknél temperálni szükséges, ahol kívülre használjuk a csokoládét (tortabevonás, bonbonok, tábláscsoki).

Hígítás - minden esetben a felmelegített folyadékhoz (tej/tejszín) adjuk hozzá a szilárd csokoládépasztillákat. Ha olvasztott csokihoz hideg folyadékot öntünk, összeugrik és hirtelen megdermed, ezáltal használhatatlan lesz.

Vizet ne adjunk a csokoládéhoz. Vízgőz felett olvasztva ügyelni kell arra, hogy a vizet tartalmazó edény pereme ne legyen nagyobb, mint a csokit tartalmazó edényé, ellenkező esetben a pára belecsapódik a csokiba és károsítja. Mikróban is lehet olvasztani, de óvatosan, fél percenként ellenőrizve. A helyiség páratartalma és hőmérséklete nagyon fontos (ne legyen se túl hideg, se túl meleg, a szobahőmérséklet megfelelő)

Csokiszökőkúthoz / fondühöz csokoládéinkat felolvasztás után nem szükséges hígítani.

Dúsítás: száraz fűszerek, liofilizált gyümölcsök, aszalt és kandírozott gyümölcsök, magok közvetlenül belekeverhetők a csokoládéba. Ha temperált csokoládéra van szükség, csak a temperálást követően keverjük bele a dúsításokat.

  • Stock: Raktáron
  • Model: LKAN
Eladások: 2
Megtekintések: 111
480 Ft
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Lehetséges választások