Könnyedén készíthetünk belőle finom csokoládét, bonbonokat, felhasználhatjuk sütemények díszítéséhez, csokikrémek, csokipudingok készítéséhez, cake pop-ok bevonásához. Müzlikhez is hozzákeverhető.
Pasztilláink jellemzői:
- természetes vaníliát tartalmaz, amely megfelelően hozza ki a csokoládé ízét
- fényes, roppanós lesz a csoki, megfelelő temperálás esetén
- gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, melyek különböző termőterületekről származó, különböző tulajdonságokkal rendelkező kakaóbab keverékekből is készülhetnek, így a feldolgozás során az összes pozitív tulajdonság megjelenik a csokoládéban.
- A termőterület szerint válogatott kakaóbabból készült termék az adott terület, föld jellemzőit érvényesíti a csokoládéban.
Fontos!: A belga 35%-os csokoládépasztillákat temperálni szükséges minden olyan esetben, ahol a csokoládé kívülre kerül (tortabevonás, bonbonok, tábláscsoki)
Összetevők: Cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, emulgeálószer (szójalecitin), aroma: természetes vanília
Tárolás: Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve (16-20°C)