Menü
Az Ön kosara
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Történetek RSS Csatorna

06 May Hogyan temperáljak csokoládét?
Lyan Csokoládéműhely 0 57
Aki próbált már csokival bármilyen süteményt díszíteni, vagy szaloncukrot, esetleg valamilyen golyót előállítani, az szinte bizonyosan találkozott a temperálás kifejezéssel. Ezzel a technikával szép..
23 Apr Marcipánhistóriák - első rész
Lyan Csokoládéműhely 0 109
Azt hiszem, hogy sokunk nagy kedvence a marcipán. Rendkívül sokoldalú alapanyag, mely az egyszerű süteménydíszítéstől egészen a szobrászatig szinte mindenre használható. Hogy pontosan mi is az a mar..
11 Mar A bonbon story
Lyan Csokoládéműhely 0 108
Mint minden világszerte, vagy legalábbis széles körben ismert és népszerű ételféleséghez, így a bonbon eredetéhez is többféle mese kapcsolódik. Sokan ismerni vélik a bonbon „igazi” történetét, de va..
11 Mar A csokoládé története
Lyan Csokoládéműhely 0 132
A csokoládé fő alapanyaga a trópusi erdőkben termő kakaóbab. Ebből készítenek port, amit aztán felhasználnak a csokoládé gyártásához. A Dél-Amerikában őshonos kakaóbabot először a maják, ké..
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)