Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Menü

Cumbre cukormentes étcsokoládé 58% - 1kg

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
6.680 Ft (5.260 Ft + ÁFA)
Cikkszám: LETCM58CL_1000

Cukormentes 58% kakaótartalmú kolumbiai étcsokoládé.

Felhasználható: bevonásra, táblás-és formacsokoládékhoz, csokifondühöz, csokiszökőkúthoz,  bonbonokhoz, dekorációkészítéshez vagy csak enni.

Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

A Cumbre étcsokoládéban a kakaó íz dominál, mely kifinomult citrusos és gyümölcsös jegyekkel vegyül.

Pasztilláink jellemzői: 
  • természetes vaníliát tartalmaz, amely megfelelően hozza ki a csokoládé ízét
  • fényes, roppanós lesz a csoki, megfelelő temperálás esetén
  • gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, melyek különböző termőterületekről származó, különböző tulajdonságokkal rendelkező kakaóbab keverékekből is készülhetnek, így a feldolgozás során az összes pozitív tulajdonság megjelenik a csokoládéban. 
  • A termőterület szerint válogatott kakaóbabból készült termék az adott terület, föld jellemzőit érvényesíti a csokoládéban.

Összetevők: kakaómassza, maltitol, kakaóvaj, emulgeálószer (szójalecitin), vanília

Tárolás: száraz, hűvös helyen, napfénytől védve (16-20°C)

 

Energia 2053 KJ /490 kcal

Összes fehérje 6 g

Összes szénhidrát 52 g

Cukor 0 g

Összes rost 8 g

Összes zsír  36 g

-ebből telített zsír 21 g

Kalcium 8 mg

Vas 6 mg

Az adatok 100 g termékre vonatkoznak!

Temperálás és csokoládéfelhasználási szabályok

Temperálás – minden olyan terméknél temperálni szükséges, ahol kívülre használjuk a csokoládét (tortabevonás, bonbonok, táblás csoki).

Hígítás - minden esetben a felmelegített folyadékhoz (tej/tejszín) adjuk hozzá a szilárd csokoládépasztillákat. Ha olvasztott csokihoz hideg folyadékot öntünk, összeugrik és hirtelen megdermed, ezáltal használhatatlan lesz. 

Vizet ne adjunk a csokoládéhoz.  Vízgőz felett olvasztva ügyelni kell arra, hogy a vizet tartalmazó edény pereme ne legyen nagyobb, mint a csokit tartalmazó edényé, ellenkező esetben a pára belecsapódik a csokiba és károsítja. Mikróban is lehet olvasztani, de óvatosan, fél percenként ellenőrizve. A helyiség páratartalma és hőmérséklete nagyon fontos (ne legyen se túl hideg, se túl meleg, a szobahőmérséklet megfelelő)

Csokiszökőkúthoz / fondühöz csokoládéinkat felolvasztás után nem szükséges hígítani.

Dúsítás: száraz fűszerek, liofilizált gyümölcsök, aszalt és kandírozott gyümölcsök, magok közvetlenül belekeverhetők a csokoládéba. Ha temperált csokoládéra van szükség, csak a temperálást követően keverjük bele a dúsításokat.