Menü
Az Ön kosara
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Ebony csokoládépasztilla 96%

Ebony csokoládépasztilla 96%
Népszerű
Ebony csokoládépasztilla 96%

Prémium belga étcsokoládé pasztilla. Természetes és egészséges. Pörkölt kakaóbabból készült, hozzáadott cukrot és édesítőt nem tartalmaz, adalékanyagtól mentes.

A cukormentes, tejmentes valamint a paleolit étrendbe is beilleszthető. A keserűség finomítására használhatunk hozzá nyírfacukrot és egyéb természetes, kristályos vagy por állagú édesítőket (semmiképp sem folyékonyat).

A csokoládékészítés első számú alapanyaga, mely tartalmazza a kakaóra jellemző össze ízt és aromát, ennél fogva keserűségét is. Cukorral és/vagy tejjel ellensúlyozva válik alkalmassá bonbonok, táblás csokoládé vagy egyéb cukrászipari termékek készítésére.

Szabályozható kakaótartalmú csokoládé: cukor és tejszármazék (tej, tejszín, tejpor) különböző mértékű hozzáadásával bármilyen százalékú kakaótartalmú ét-vagy tejcsokoládé készíthető belőle.

Pasztilláink jellemzői:
  • természetes vaníliát tartalmaz, amely megfelelően hozza ki a csokoládé ízét
  • fényes, roppanós lesz a csoki, megfelelő temperálás esetén
  • gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, melyek különböző termőterületekről származó, különböző tulajdonságokkal rendelkező kakaóbab keverékekből is készülhetnek, így a feldolgozás során az összes pozitív tulajdonság megjelenik a csokoládéban.
  • A termőterület szerint válogatott kakaóbabból készült termék az adott terület, föld jellemzőit érvényesíti a csokoládéban.

Összetevők: 100% kakaómassza, 96% kakaótartalommal

Tárolás: száraz, hűvös helyen, napfénytől védve (16-20°C)


Az adatok 100g termékre vonatkoznak!
Kakaótartalom 96%
Adalékanyagok Nem tartalmaz
Energia 2477 kJ (601 kcal)
Összes zsír 54 g
Telített zsírsavak (SAFA) 32.7 g
Összes szénhidrát 8.2 g
Cukrok 0.3 g
Összes rost 17 g
Sótartalom 0.1 g
Összes fehérje 12 g

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Temperálás – minden olyan terméknél temperálni szükséges, ahol kívülre használjuk a csokoládét (tortabevonás, bonbonok, tábláscsoki).

Hígítás - minden esetben a felmelegített folyadékhoz (tej/tejszín) adjuk hozzá a szilárd csokoládépasztillákat. Ha olvasztott csokihoz hideg folyadékot öntünk, összeugrik és hirtelen megdermed, ezáltal használhatatlan lesz.

Vizet ne adjunk a csokoládéhoz. Vízgőz felett olvasztva ügyelni kell arra, hogy a vizet tartalmazó edény pereme ne legyen nagyobb, mint a csokit tartalmazó edényé, ellenkező esetben a pára belecsapódik a csokiba és károsítja. Mikróban is lehet olvasztani, de óvatosan, fél percenként ellenőrizve. A helyiség páratartalma és hőmérséklete nagyon fontos (ne legyen se túl hideg, se túl meleg, a szobahőmérséklet megfelelő)

Csokiszökőkúthoz / fondühöz csokoládéinkat felolvasztás után nem szükséges hígítani.

Dúsítás: száraz fűszerek, liofilizált gyümölcsök, aszalt és kandírozott gyümölcsök, magok közvetlenül belekeverhetők a csokoládéba. Ha temperált csokoládéra van szükség, csak a temperálást követően keverjük bele a dúsításokat.

  • Stock: Raktáron
  • Model: LKM96PU
Eladások: 2
Megtekintések: 170
1,220 Ft
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Lehetséges választások