Prémium belga étcsokoládé pasztilla. Természetes és egészséges. Pörkölt kakaóbabból készült, hozzáadott cukrot és édesítőt nem tartalmaz, adalékanyagtól mentes.
A cukormentes, tejmentes valamint a paleolit étrendbe is beilleszthető. A keserűség finomítására használhatunk hozzá nyírfacukrot és egyéb természetes, kristályos vagy por állagú édesítőket (semmiképp sem folyékonyat).
A csokoládékészítés első számú alapanyaga, mely tartalmazza a kakaóra jellemző össze ízt és aromát, ennél fogva keserűségét is. Cukorral és/vagy tejjel ellensúlyozva válik alkalmassá bonbonok, táblás csokoládé vagy egyéb cukrászipari termékek készítésére.
Szabályozható kakaótartalmú csokoládé: cukor és tejszármazék (tej, tejszín, tejpor) különböző mértékű hozzáadásával bármilyen százalékú kakaótartalmú ét-vagy tejcsokoládé készíthető belőle.
Pasztilláink jellemzői:
- természetes vaníliát tartalmaz, amely megfelelően hozza ki a csokoládé ízét
- fényes, roppanós lesz a csoki, megfelelő temperálás esetén
- gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, melyek különböző termőterületekről származó, különböző tulajdonságokkal rendelkező kakaóbab keverékekből is készülhetnek, így a feldolgozás során az összes pozitív tulajdonság megjelenik a csokoládéban.
- A termőterület szerint válogatott kakaóbabból készült termék az adott terület, föld jellemzőit érvényesíti a csokoládéban.
Összetevők: 100% kakaómassza, 96% kakaótartalommal
Tárolás: száraz, hűvös helyen, napfénytől védve (16-20°C)