Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Menü

Fehér bevonó - 500g

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
900 Ft (709 Ft + ÁFA)
Cikkszám: LFBEVPU_500

Fehér bevonó - 500g.

Felhasználható: torták, sütemények bevonására és dekorációként

Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

Mi a fehér bevonó?

Különböző minőségű bevonók kaphatók, a gyenge minőségűtől egészen a fehér csokoládéra hasonlító bevonóig. Az általunk forgalmazott bevonó magas minőségű, belga, fehér bevonó.

Milyen a jó bevonó?

A jó minőségű bevonó nem szappanos ízű, nem tapad szájpadlásra. 

Előnyei: 

  • Széleskörű felhasználás, szemben a csokoládéval nem kell (és nem is lehet) temperálni, nem szürkül ki és jobban bírja a magasabb hőmérsékletet.
  • Könnyen terül és a bevont felület szép fényes lesz. Egyszerűen használható torták bevonására.
  • Vízgőz felett és mikróban is olvasztható, de vigyázzunk arra, hogy folyadék ne kerüljön bele és ne legyen túl magas az olvasztási hőmérséklet, gyakran keverjük meg! Olajjal, vajjal hígítható.
  • Mindenféle lemártásra (pl. pop-cake, gyümölcsök) fagyalt tetején/tejszínhabra roppanós dekorációként öntve vagy forgácsként.

Fűszerekkel nagyon jól kombinálható.

Összetevők: cukor, finomított és teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), sovány tejpor, teljes tejpor, tejsavópor, emulgeálószer (szójalecitin), aroma

Tárolás: tiszta, szellőztethető, száraz, hűvös (15-21°C), hőingadozástól mentes, napfénytől védett helyen. A megbontott csomagolást használat után zárja le!

Tápértékek:

Energia: 2378 kJ (568 kcal)
Összes zsír: 36 g
Telített zsírsavak (SAFA): 34,4 g
Összes szénhidrát: 58 g
Cukrok: 49 g
Összes rost: 0 g
Összes fehérje: 4 g
Só: 0,4 g

Az adatok 100 g termékre vonatkoznak!

Temperálás és csokoládéfelhasználási szabályok

Temperálás – minden olyan terméknél temperálni szükséges, ahol kívülre használjuk a csokoládét (tortabevonás, bonbonok, táblás csoki).

Hígítás - minden esetben a felmelegített folyadékhoz (tej/tejszín) adjuk hozzá a szilárd csokoládépasztillákat. Ha olvasztott csokihoz hideg folyadékot öntünk, összeugrik és hirtelen megdermed, ezáltal használhatatlan lesz. 

Vizet ne adjunk a csokoládéhoz.  Vízgőz felett olvasztva ügyelni kell arra, hogy a vizet tartalmazó edény pereme ne legyen nagyobb, mint a csokit tartalmazó edényé, ellenkező esetben a pára belecsapódik a csokiba és károsítja. Mikróban is lehet olvasztani, de óvatosan, fél percenként ellenőrizve. A helyiség páratartalma és hőmérséklete nagyon fontos (ne legyen se túl hideg, se túl meleg, a szobahőmérséklet megfelelő)

Csokiszökőkúthoz / fondühöz csokoládéinkat felolvasztás után nem szükséges hígítani.

Dúsítás: száraz fűszerek, liofilizált gyümölcsök, aszalt és kandírozott gyümölcsök, magok közvetlenül belekeverhetők a csokoládéba. Ha temperált csokoládéra van szükség, csak a temperálást követően keverjük bele a dúsításokat.