Menü
Az Ön kosara
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Fehér csokoládé gold karamellel 30,4%

Fehér csokoládé gold karamellel 30,4%
Fehér csokoládé gold karamellel 30,4%

Gold karamellel ízesített fehércsokoládénk határozott, mégis diszkrét karamellás ízhatást ad vissza, színvilága nem tisztán fehér, inkább cappucinós árnyalatú.

A fehér csokoládé ugyanolyan széleskörűen felhasználható, mint az ét-vagy tejcsokoládé. Azonban sokkal nagyobb körültekintést igényel az olvasztása, hiszen nem tartalmaz kakaómasszát, ezáltal könnyebben összeugrik.

Fűszerekkel nagyon jól kombinálható.

Összetevők: Cukor, teljes tejpor, kakaóvaj, emulgeálószer (szójalecitin), aroma: természetes vanília

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve (16-20°C)

Az adatok 100g termékre vonatkoznak!
Adalékanyagok Tartalmaz
Energia 2377 kJ (573 kcal)
Összes zsír 36.8 g
Telített zsírsavak (SAFA) 22.6 g
Összes szénhidrát 54.1 g
Cukrok 54.1 g
Összes rost 0 g
Sótartalom 0.3 g
Összes fehérje 6.3 g

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Temperálás – minden olyan terméknél temperálni szükséges, ahol kívülre használjuk a csokoládét (tortabevonás, bonbonok, tábláscsoki).

Hígítás - minden esetben a felmelegített folyadékhoz (tej/tejszín) adjuk hozzá a szilárd csokoládépasztillákat. Ha olvasztott csokihoz hideg folyadékot öntünk, összeugrik és hirtelen megdermed, ezáltal használhatatlan lesz.

Vizet ne adjunk a csokoládéhoz. Vízgőz felett olvasztva ügyelni kell arra, hogy a vizet tartalmazó edény pereme ne legyen nagyobb, mint a csokit tartalmazó edényé, ellenkező esetben a pára belecsapódik a csokiba és károsítja. Mikróban is lehet olvasztani, de óvatosan, fél percenként ellenőrizve. A helyiség páratartalma és hőmérséklete nagyon fontos (ne legyen se túl hideg, se túl meleg, a szobahőmérséklet megfelelő)

Csokiszökőkúthoz / fondühöz csokoládéinkat felolvasztás után nem szükséges hígítani.

Dúsítás: száraz fűszerek, liofilizált gyümölcsök, aszalt és kandírozott gyümölcsök, magok közvetlenül belekeverhetők a csokoládéba. Ha temperált csokoládéra van szükség, csak a temperálást követően keverjük bele a dúsításokat.

  • Stock: Raktáron
  • Model: LF304GW
Eladások: 0
Megtekintések: 76
1,712 Ft
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Lehetséges választások