Menü
Az Ön kosara
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Sütésálló étcsokoládé csepp 50%

Sütésálló étcsokoládé csepp 50%
Sütésálló étcsokoládé csepp 50%

Sütésálló csokoládécseppjeink erőteljes csokoládéízzel rendelkeznek. Felhasználási lehetőségei igen változatosak, hiszen egyaránt keverhető bele tésztákba és süteményekbe (croissantok, torták, gyümölcskenyér, kuglóf), textúrája ropogós, ezért italok, desszertek, fagylaltok dekorációja is lehet.

Sütésállósága okán nem olvad, csak lágyabb lesz.

Sütésállóság: 180 fokig

Összetevők: kakaómassza, cukor, emulgeálószer (szójalecitin), aroma: természetes vanília

Tárolás: száraz, hűvös helyen, napfénytől védve (16-20°C)


Az adatok 100g termékre vonatkoznak!
Kakaótartalom 50%
Adalékanyagok Tartalmaz
Energia 2090 kJ (504 kcal)
Összes zsír 27.9 g
Telített zsírsavak (SAFA) 17.1 g
Összes szénhidrát 52.8 g
Cukrok 48.7 g
Összes rost 8.6 g
Sótartalom 0.1 g
Összes fehérje 6.1 g

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Temperálás – minden olyan terméknél temperálni szükséges, ahol kívülre használjuk a csokoládét (tortabevonás, bonbonok, tábláscsoki).

Hígítás - minden esetben a felmelegített folyadékhoz (tej/tejszín) adjuk hozzá a szilárd csokoládépasztillákat. Ha olvasztott csokihoz hideg folyadékot öntünk, összeugrik és hirtelen megdermed, ezáltal használhatatlan lesz.

Vizet ne adjunk a csokoládéhoz. Vízgőz felett olvasztva ügyelni kell arra, hogy a vizet tartalmazó edény pereme ne legyen nagyobb, mint a csokit tartalmazó edényé, ellenkező esetben a pára belecsapódik a csokiba és károsítja. Mikróban is lehet olvasztani, de óvatosan, fél percenként ellenőrizve. A helyiség páratartalma és hőmérséklete nagyon fontos (ne legyen se túl hideg, se túl meleg, a szobahőmérséklet megfelelő)

Csokiszökőkúthoz / fondühöz csokoládéinkat felolvasztás után nem szükséges hígítani.

Dúsítás: száraz fűszerek, liofilizált gyümölcsök, aszalt és kandírozott gyümölcsök, magok közvetlenül belekeverhetők a csokoládéba. Ha temperált csokoládéra van szükség, csak a temperálást követően keverjük bele a dúsításokat.

  • Stock: Raktáron
  • Model: LETS50PU
Eladások: 0
Megtekintések: 53
920 Ft
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Lehetséges választások