Menü
Az Ön kosara
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Macondo étcsokoládé 60%

Macondo étcsokoládé 60%
Macondo étcsokoládé 60%

A pasztilláink felhasználási területe igen széles, csokoládé, bonbonok vagy csokoládé fondü készítésére, illetve csokoládé szökőkút feltöltéshez ajánljuk. Finom krémek, sütemények és házi forrócsokoládé alapanyagaként szintén elengedhetetlen. Természetesen egy kis nassoláshoz is mennyei manna.

A Macondo csokoládé nevét Gabriel García Márquez Száz év magány című novellájának képzeletbeli falujáról kapta. Macondo csokoládénkban a kakaó gyümölcsösségét lágy savas jegyek egészítik ki.

Pasztilláink jellemzői:
  • természetes vaníliát tartalmaz, amely megfelelően hozza ki a csokoládé ízét
  • fényes, roppanós lesz a csoki, megfelelő temperálás esetén
  • gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, melyek különböző termőterületekről származó, különböző tulajdonságokkal rendelkező kakaóbab keverékekből is készülhetnek, így a feldolgozás során az összes pozitív tulajdonság megjelenik a csokoládéban.
  • A termőterület szerint válogatott kakaóbabból készült termék az adott terület, föld jellemzőit érvényesíti a csokoládéban.

Összetevők: kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer (szójalecitin), természetes vanília kivonat.

Tárolás: száraz, hűvös helyen, napfénytől védve (16-20°C)


Az adatok 100g termékre vonatkoznak!
Kakaótartalom 60%
Adalékanyagok Tartalmaz
Energia 2384kJ 570 kcal
Összes zsír 37 g
Telített zsírsavak (SAFA) 23 g
Összes szénhidrát 54 g
Cukrok 37 g
Összes rost 8.5 g
Sótartalom 0.01 g
Összes fehérje 8.5 g

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Temperálás – minden olyan terméknél temperálni szükséges, ahol kívülre használjuk a csokoládét (tortabevonás, bonbonok, tábláscsoki).

Hígítás - minden esetben a felmelegített folyadékhoz (tej/tejszín) adjuk hozzá a szilárd csokoládépasztillákat. Ha olvasztott csokihoz hideg folyadékot öntünk, összeugrik és hirtelen megdermed, ezáltal használhatatlan lesz.

Vizet ne adjunk a csokoládéhoz. Vízgőz felett olvasztva ügyelni kell arra, hogy a vizet tartalmazó edény pereme ne legyen nagyobb, mint a csokit tartalmazó edényé, ellenkező esetben a pára belecsapódik a csokiba és károsítja. Mikróban is lehet olvasztani, de óvatosan, fél percenként ellenőrizve. A helyiség páratartalma és hőmérséklete nagyon fontos (ne legyen se túl hideg, se túl meleg, a szobahőmérséklet megfelelő)

Csokiszökőkúthoz / fondühöz csokoládéinkat felolvasztás után nem szükséges hígítani.

Dúsítás: száraz fűszerek, liofilizált gyümölcsök, aszalt és kandírozott gyümölcsök, magok közvetlenül belekeverhetők a csokoládéba. Ha temperált csokoládéra van szükség, csak a temperálást követően keverjük bele a dúsításokat.

  • Stock: Raktáron
  • Model: LET60CL
Eladások: 0
Megtekintések: 83
995 Ft
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Lehetséges választások