Menü
Az Ön kosara
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Mapale étcsokoládé 80%

Mapale étcsokoládé 80%
Mapale étcsokoládé 80%

Eredeti belga receptúra alapján gyártott, magasabb kakaó szárazanyaggal és kevesebb cukortartalommal. Kitűnően feldolgozható, könnyen kezelhető.

Pasztilláink jellemzői:
  • természetes vaníliát tartalmaz, amely megfelelően hozza ki a csokoládé ízét
  • fényes, roppanós lesz a csoki, megfelelő temperálás esetén
  • gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, melyek különböző termőterületekről származó, különböző tulajdonságokkal rendelkező kakaóbab keverékekből is készülhetnek, így a feldolgozás során az összes pozitív tulajdonság megjelenik a csokoládéban.
  • A termőterület szerint válogatott kakaóbabból készült termék az adott terület, föld jellemzőit érvényesíti a csokoládéban.

Összetevők: kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer (szójalecitin), természetes vanília kivonat.

Tárolás: száraz, hűvös helyen, napfénytől védve (16-20°C)


Az adatok 100g termékre vonatkoznak!
Kakaótartalom 80%
Adalékanyagok Tartalmaz
Energia 2432 kJ/ 581 kcal
Összes zsír 48 g
Telített zsírsavak (SAFA) 29 g
Összes szénhidrát 21 g
Cukrok 16 g
Összes rost 6 g
Sótartalom 0.02 g
Összes fehérje 9.2 g

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Temperálás – minden olyan terméknél temperálni szükséges, ahol kívülre használjuk a csokoládét (tortabevonás, bonbonok, tábláscsoki).

Hígítás - minden esetben a felmelegített folyadékhoz (tej/tejszín) adjuk hozzá a szilárd csokoládépasztillákat. Ha olvasztott csokihoz hideg folyadékot öntünk, összeugrik és hirtelen megdermed, ezáltal használhatatlan lesz.

Vizet ne adjunk a csokoládéhoz. Vízgőz felett olvasztva ügyelni kell arra, hogy a vizet tartalmazó edény pereme ne legyen nagyobb, mint a csokit tartalmazó edényé, ellenkező esetben a pára belecsapódik a csokiba és károsítja. Mikróban is lehet olvasztani, de óvatosan, fél percenként ellenőrizve. A helyiség páratartalma és hőmérséklete nagyon fontos (ne legyen se túl hideg, se túl meleg, a szobahőmérséklet megfelelő)

Csokiszökőkúthoz / fondühöz csokoládéinkat felolvasztás után nem szükséges hígítani.

Dúsítás: száraz fűszerek, liofilizált gyümölcsök, aszalt és kandírozott gyümölcsök, magok közvetlenül belekeverhetők a csokoládéba. Ha temperált csokoládéra van szükség, csak a temperálást követően keverjük bele a dúsításokat.

  • Stock: Raktáron
  • Model: LET80CL
Eladások: 0
Megtekintések: 52
1,495 Ft
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Lehetséges választások