Menü
Az Ön kosara
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Marcipánmassza (egyszeres, 1:1)

Marcipánmassza (egyszeres, 1:1)
Népszerű
Marcipánmassza (egyszeres, 1:1)

Prémium minőségű német 1/1-es marcipán, amiből pont akkorát vághatunk, amennyit szeretnénk. Számtalan területen felhasználható, hiszen jól nyújtható, formázható, színezhető. Alkalmas torták és sütemények töltésére, burkolására, bonbonok, palacsinták töltelékeként vagy akár csak úgy önmagában történő fogyasztásra. Tejszínnel feloldva és egy kis narancspasztával megkoronázva a krémek királynője varázsolható belőle. Jól ízesíthető, melynek csak a fantázia szab határt.

Mit jelent az 1:1-es jelölés? Egyszeres marcipán, melyben fele-fele a mandula és a cukor aránya. Minél nagyobb a szám, annál több benne a cukor.

Tortaburkoláshoz mindenképp az 1:1 minőséget válasszuk, mert nem törik, nem szakad.

Összetevők: Cukor, mandula(26%), víz, fruktóz-glükózszörp, glükózszirup, nedvesítőszer: szorbitol, ethanol

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve (16-20°C)

Az adatok 100g termékre vonatkoznak!
Adalékanyagok Tartalmaz
Energia 2430 kJ/ 580 kcal
Összes zsír 37 g
Telített zsírsavak (SAFA) 22 g
Összes szénhidrát 53 g
Cukrok 44 g
Összes rost 2 g
Sótartalom 0.53 g
Összes fehérje 6 g

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Temperálás – minden olyan terméknél temperálni szükséges, ahol kívülre használjuk a csokoládét (tortabevonás, bonbonok, tábláscsoki).

Hígítás - minden esetben a felmelegített folyadékhoz (tej/tejszín) adjuk hozzá a szilárd csokoládépasztillákat. Ha olvasztott csokihoz hideg folyadékot öntünk, összeugrik és hirtelen megdermed, ezáltal használhatatlan lesz.

Vizet ne adjunk a csokoládéhoz. Vízgőz felett olvasztva ügyelni kell arra, hogy a vizet tartalmazó edény pereme ne legyen nagyobb, mint a csokit tartalmazó edényé, ellenkező esetben a pára belecsapódik a csokiba és károsítja. Mikróban is lehet olvasztani, de óvatosan, fél percenként ellenőrizve. A helyiség páratartalma és hőmérséklete nagyon fontos (ne legyen se túl hideg, se túl meleg, a szobahőmérséklet megfelelő)

Csokiszökőkúthoz / fondühöz csokoládéinkat felolvasztás után nem szükséges hígítani.

Dúsítás: száraz fűszerek, liofilizált gyümölcsök, aszalt és kandírozott gyümölcsök, magok közvetlenül belekeverhetők a csokoládéba. Ha temperált csokoládéra van szükség, csak a temperálást követően keverjük bele a dúsításokat.

  • Stock: Raktáron
  • Model: LM11MG
Eladások: 6
Megtekintések: 230
1,195 Ft
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Lehetséges választások