Menü
Az Ön kosara
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Pörkölt kakaóbab

Pörkölt kakaóbab
Pörkölt kakaóbab

Egyedileg pörkölt, aromás kakaóbab mindazoknak, akik szeretik az egészséges élvezeteket.

Az általunk pörkölt kakaóbab már nem veszít folyadéktartalmából és súlyából, a pörkölés pedig a forgódobos technológiának köszönhetően egyenletes. Mivel meghatározott hőfokon és időtartamban pörköljük, így a pörkölt kakaóbab élvezeti értéke és ízélménye is maximalizálható.

A kakaóbabot a magas minőségi követelmények miatt szinte a teljes betakarítási és előkészítési folyamat során kézzel dolgozzák fel, így az mentes a törmelékektől. A szárítása a napfény erejével történik. Alapíze kissé gyümölcsös-kesernyés, enyhe fanyar beütéssel. Végleges kakaóízét a pörkölés során érjük el. A kakaóbabot teljesen más hőfokon és időtartamon pörköljük ropogtatnivalónak, mint csokoládénak, így ízük is teljesen különbözik.

Flavonoid tartalma miatt kiváló egészségvédő hatású ropogtatnivaló, mely vitamin és ásványi anyag tartalma miatt szuperételnek is tekinthető.

  • javítja a haj, a bőr és a köröm egészségét
  • gazdag magnézium és vas forrás
  • segít az elhízás megelőzésében
  • segíti az emésztést
  • természetes vérnyomáscsökkentő
  • serkenti az agyműködést
  • erősíti az immunrendszert
  • hozzájárul a cukorbetegség, a rák és a stroke kockázatának csökkentéséhez
  • természetes koleszterin csökkentő
  • igazi tápanyag és vitamin bomba
  • jó közérzetet és energiát biztosít

Kiváló ajándék lehet férjnek, keresztapának, főnöknek, üzlettársaknak, de partikra is ajánljuk. Jól illik például üzleti vacsorákhoz, tematikus estekhez –kakaóbab szivarunkat szintén erre a célra ajánljuk.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve (16-20°C)

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Temperálás – minden olyan terméknél temperálni szükséges, ahol kívülre használjuk a csokoládét (tortabevonás, bonbonok, tábláscsoki).

Hígítás - minden esetben a felmelegített folyadékhoz (tej/tejszín) adjuk hozzá a szilárd csokoládépasztillákat. Ha olvasztott csokihoz hideg folyadékot öntünk, összeugrik és hirtelen megdermed, ezáltal használhatatlan lesz.

Vizet ne adjunk a csokoládéhoz. Vízgőz felett olvasztva ügyelni kell arra, hogy a vizet tartalmazó edény pereme ne legyen nagyobb, mint a csokit tartalmazó edényé, ellenkező esetben a pára belecsapódik a csokiba és károsítja. Mikróban is lehet olvasztani, de óvatosan, fél percenként ellenőrizve. A helyiség páratartalma és hőmérséklete nagyon fontos (ne legyen se túl hideg, se túl meleg, a szobahőmérséklet megfelelő)

Csokiszökőkúthoz / fondühöz csokoládéinkat felolvasztás után nem szükséges hígítani.

Dúsítás: száraz fűszerek, liofilizált gyümölcsök, aszalt és kandírozott gyümölcsök, magok közvetlenül belekeverhetők a csokoládéba. Ha temperált csokoládéra van szükség, csak a temperálást követően keverjük bele a dúsításokat.

  • Stock: Raktáron
  • Model: LPKB
Eladások: 0
Megtekintések: 94
1,302 Ft
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Lehetséges választások