Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Miért pont a csokoládé?

Több mint 20 év tapasztalatunk van az édességek és az alapanyagok területén. Folyamatosan tapasztaltuk, hogy kiskereskedelmi szinten nem, vagy csak nagyon nehezen beszerezhetőek a megfelelő minőségű alapanyagok, ráadásul drágán. Ezért gondoltunk egy merészet és létrehoztuk csokoládé alapanyag webshopunkat mindazok a háziasszonyok számára, akik szeretnének minőségi alapanyagokból elérhető áron házilag bonbonokat, táblás csokoládékat, fondüket, marcipánokat készíteni. 

Hiszünk benne, hogy minden egyes háziasszony egyedi és különleges. Te is az vagy. Megérdemled, hogy jó alapanyagból alkoss és a saját kezeddel készült finomságokkal begyűjtsd a családod, a barátaid elismerését. 

Ezért szeretjük ennyire a saját alapanyagainkat

Kézzel készített édességeinket mi is ezekből az alapanyagokból készítjük. Sok éves tapasztalat alapján az általunk felhasznált anyagok kivívták vevőink elismerését, az ezekből készült bonbonok, táblás csokik, marcipán tekercsek évek óta keresettek. 

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

  • pontosan ismerjük alapanyagainkat, azok felhasználási módját, így bármilyen csokoládé elkészítéséhez tudunk ajánlani ár-érték arányban megfelelő terméket
  • kizárólag ellenőrzött forrásból, ellenőrzött minőségű alapanyagokat kínálunk
  • gyártóink garanciát vállalnak az általuk megadott össztételre, tápértékekre, tájékoztató adatokra
  • üzletünkben - mely 19 éve áll a vevők rendelkezésére - az alapanyagok megkóstolhatók, sőt, legkisebb vásárolható mennyiségünk 100g, így nem szükséges alkalmazkodni a webáruházban megadott kiszerelésekhez.

Szeretettel, 

Barta Éva