Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Menü

Szállítás és fizetés

Szállítási Információk

Szállítási feltételek

1. Belföldi szállítási feltételek

Szeszesital tartalmú csomagot kizárólag a 18. életévüket betöltött megrendelőinknek kézbesíthetünk! Kétség esetén a futár - személyes átvétel esetén az Eladó - a megrendelő igazolását kérheti az áru átadása előtt.

Belföldi szállítási díjak

Személyes áruátvétel a Lyan Csokoládéműhely üzletében (1092 Budapest, Kinizsi utca 11.) - Ingyenes. 
Kérjük Vásárlóinkat, hogy minden esetben várják meg visszaigazoló levelünket, melyet 2 munkanapon belül küldünk meg! A helyszínen jelenleg készpénzes fizetésre van lehetőség.
Magyarország egész területére a kiszállítás a rendelés egységesen bruttó 1380 Ft.

A szállítást a Fürgefutár.hu Kft. végzi.

Belföldi szállítási határidők

Országosan a kiszállítás határideje feladástól számítva 2-4 munkanap (amennyiben minden termék készleten van),

A futár maximum háromszor kísérli meg felvenni Vásárlóval a kapcsolatot, hogy a legalkalmasabb időpontban szállíthassa le az árut. Sikertelen kézbesítés esetén az árut visszaadja a Lyan Csokoládéműhely számára. Munkatársunk még további 1 hétig próbálja meg a kapcsolatfelvételt, majd a megrendelést töröljük a rendszerből. Ha munkatársunk sikerrel jár a kapcsolatfelvételt illetően, és a Vásárló újra kéri a termék(ek) kiszállítását, úgy újbóli szállítási költséget számolunk fel.

Amennyiben a Szolgáltató (Lyan Kft.) minden gondossága ellenére hibás ár kerül a webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Partner elállhat vásárlási szándékától.

 

Fizetési feltételek:

Jelenleg webáruházunkban előreutalással vagy személyes átvételnél lehet fizetni üzletünkben készpénzzel. 

Folyamatban van a Borgun kártyás fizetés használata, így hamarosan online kártyás fizetés is lehetséget lesz.