Menü
Az Ön kosara
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Belga tejcsokoládé 35%

Belga tejcsokoládé 35%
Belga tejcsokoládé 35%

Könnyedén készíthetünk belőle finom csokoládét, bonbonokat, felhasználhatjuk sütemények díszítéséhez, csokikrémek, csokipudingok készítéséhez, cake pop-ok bevonásához. Müzlikhez is hozzákeverhető.

Pasztilláink jellemzői:
  • természetes vaníliát tartalmaz, amely megfelelően hozza ki a csokoládé ízét
  • fényes, roppanós lesz a csoki, megfelelő temperálás esetén
  • gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, melyek különböző termőterületekről származó, különböző tulajdonságokkal rendelkező kakaóbab keverékekből is készülhetnek, így a feldolgozás során az összes pozitív tulajdonság megjelenik a csokoládéban.
  • A termőterület szerint válogatott kakaóbabból készült termék az adott terület, föld jellemzőit érvényesíti a csokoládéban.

Fontos!: A belga 35%-os csokoládépasztillákat temperálni szükséges minden olyan esetben, ahol a csokoládé kívülre kerül (tortabevonás, bonbonok, tábláscsoki)

Összetevők: Cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, emulgeálószer (szójalecitin), aroma: természetes vanília

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve (16-20°C)


Az adatok 100g termékre vonatkoznak!
Kakaótartalom35%
AdalékanyagokTartalmaz
Energia2334 kJ (563 kcal)
Összes zsír36.7 g
Telített zsírsavak (SAFA)22.5 g
Összes szénhidrát51.3 g
Cukrok50.4 g
Összes rost1.9 g
Sótartalom0.2 g
Összes fehérje6.7 g

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Temperálás – minden olyan terméknél temperálni szükséges, ahol kívülre használjuk a csokoládét (tortabevonás, bonbonok, tábláscsoki).

Hígítás - minden esetben a felmelegített folyadékhoz (tej/tejszín) adjuk hozzá a szilárd csokoládépasztillákat. Ha olvasztott csokihoz hideg folyadékot öntünk, összeugrik és hirtelen megdermed, ezáltal használhatatlan lesz.

Vizet ne adjunk a csokoládéhoz. Vízgőz felett olvasztva ügyelni kell arra, hogy a vizet tartalmazó edény pereme ne legyen nagyobb, mint a csokit tartalmazó edényé, ellenkező esetben a pára belecsapódik a csokiba és károsítja. Mikróban is lehet olvasztani, de óvatosan, fél percenként ellenőrizve. A helyiség páratartalma és hőmérséklete nagyon fontos (ne legyen se túl hideg, se túl meleg, a szobahőmérséklet megfelelő)

Csokiszökőkúthoz / fondühöz csokoládéinkat felolvasztás után nem szükséges hígítani.

Dúsítás: száraz fűszerek, liofilizált gyümölcsök, aszalt és kandírozott gyümölcsök, magok közvetlenül belekeverhetők a csokoládéba. Ha temperált csokoládéra van szükség, csak a temperálást követően keverjük bele a dúsításokat.

  • Stock: Raktáron
  • Model: LTEJ350PU
Eladások: 0
Megtekintések: 81
945 Ft
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Lehetséges választások