Menü
Az Ön kosara
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Bonbon és tortakrém - csokoládé

Bonbon és tortakrém - csokoládé
Bonbon és tortakrém - csokoládé

Ízesíthető, színezhető alapkrém, mely hosszú szavatosságú, így időhatékonyságban sietős háziasszonyok számára verhetetlen megoldás. Ráadásul elkészült állapotban fagyasztható is, így az ünnepi süteményekhez csak a lapokat kell időben sütni, a krémeket akár hetekkel előtte előkészítheted.

Felhasználás előtt melegítsük fel a kakaós bevonót 45-55°C-a, keverjük homogénné és 38-42°C-on használjuk. A felhasználástól függően a krémbevonó hőmérséklete eltérő is lehet. Hidegen töltelékként is hasznáható.

Ízesítés: fontos, hogy csak szilárd halmazállapotú termékekkel ízesíthető. Így belekeverhetsz aszalt/kandírozott/liofilizált gyümölcsöket, fűszereket, színes cukordarabokat is. Tovább gazdagítható étcsokoládé cseppel vagy tejcsokoládé kockákkal, melytől még csokoládésabb lesz.

Színezés: gél/olaj alapú ételfestékkel

Összetevők: Cukor, zsírszegény kakaópor (20%), növényi olajok (napraforgó, pálma), sovány tejpor, növényi zsír (pálma), teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag, pálma), mogyorópaszta (5%),

Tárolás: Tiszta, száraz, hűvös (15-20°C), hőingadozástól mentes, napfénytől védett helyen.


Az adatok 100g termékre vonatkoznak!
Kakaótartalom 20%
Adalékanyagok Nem tartalmaz
Energia 2500 kJ (598 kcal)
Összes zsír 44.8 g
Telített zsírsavak (SAFA) 18.7 g
Összes szénhidrát 45.7 g
Cukrok 35.5 g
Összes rost 7.3 g
Sótartalom 0.1 g
Összes fehérje 6.2 g

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Temperálás – minden olyan terméknél temperálni szükséges, ahol kívülre használjuk a csokoládét (tortabevonás, bonbonok, tábláscsoki).

Hígítás - minden esetben a felmelegített folyadékhoz (tej/tejszín) adjuk hozzá a szilárd csokoládépasztillákat. Ha olvasztott csokihoz hideg folyadékot öntünk, összeugrik és hirtelen megdermed, ezáltal használhatatlan lesz.

Vizet ne adjunk a csokoládéhoz. Vízgőz felett olvasztva ügyelni kell arra, hogy a vizet tartalmazó edény pereme ne legyen nagyobb, mint a csokit tartalmazó edényé, ellenkező esetben a pára belecsapódik a csokiba és károsítja. Mikróban is lehet olvasztani, de óvatosan, fél percenként ellenőrizve. A helyiség páratartalma és hőmérséklete nagyon fontos (ne legyen se túl hideg, se túl meleg, a szobahőmérséklet megfelelő)

Csokiszökőkúthoz / fondühöz csokoládéinkat felolvasztás után nem szükséges hígítani.

Dúsítás: száraz fűszerek, liofilizált gyümölcsök, aszalt és kandírozott gyümölcsök, magok közvetlenül belekeverhetők a csokoládéba. Ha temperált csokoládéra van szükség, csak a temperálást követően keverjük bele a dúsításokat.

  • Stock: Raktáron
  • Model: LETKREMPU
Eladások: 0
Megtekintések: 189
745 Ft
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Lehetséges választások