Menü
Az Ön kosara
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Cseresznye pálinkás drazsé

Cseresznye pálinkás drazsé
Új termék
Cseresznye pálinkás drazsé

Az étcsokoládéval bevont cseresznye pálinkás drazséval feldobhatja hétköznapjait! Az általunk készített drazsék kiváló minőségű étcsokoládéval lettek bevonva, hogy a lehető legnagyobb élvezeti értéket nyújtsák.

Összetevők: étcsokoládé (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószer: SZÓJALECITIN, aroma), cukor, víz, alkohol cseresznye pálinka (2,5%), zsírszegény kakaópor, aroma,fényezőanyagok (E414, E904). Nyomokban mogyorót, mandulát, tejszármazékot tartalmazhat.

Tárolás: száraz, hűvös helyen, napfénytől védve (16-20°C)


Az adatok 100g termékre vonatkoznak!
Kakaótartalom 45%
Adalékanyagok Tartalmaz
Energia 2187 KJ/523 Kcal
Összes zsír 22.47g
Telített zsírsavak (SAFA) 17.5g
Összes szénhidrát 62.69g
Cukrok 60.84g
Sótartalom 0.01g
Összes fehérje 3.26g

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Temperálás – minden olyan terméknél temperálni szükséges, ahol kívülre használjuk a csokoládét (tortabevonás, bonbonok, tábláscsoki).

Hígítás - minden esetben a felmelegített folyadékhoz (tej/tejszín) adjuk hozzá a szilárd csokoládépasztillákat. Ha olvasztott csokihoz hideg folyadékot öntünk, összeugrik és hirtelen megdermed, ezáltal használhatatlan lesz.

Vizet ne adjunk a csokoládéhoz. Vízgőz felett olvasztva ügyelni kell arra, hogy a vizet tartalmazó edény pereme ne legyen nagyobb, mint a csokit tartalmazó edényé, ellenkező esetben a pára belecsapódik a csokiba és károsítja. Mikróban is lehet olvasztani, de óvatosan, fél percenként ellenőrizve. A helyiség páratartalma és hőmérséklete nagyon fontos (ne legyen se túl hideg, se túl meleg, a szobahőmérséklet megfelelő)

Csokiszökőkúthoz / fondühöz csokoládéinkat felolvasztás után nem szükséges hígítani.

Dúsítás: száraz fűszerek, liofilizált gyümölcsök, aszalt és kandírozott gyümölcsök, magok közvetlenül belekeverhetők a csokoládéba. Ha temperált csokoládéra van szükség, csak a temperálást követően keverjük bele a dúsításokat.

  • Stock: Raktáron
  • Model: LECSPD
Eladások: 3
Megtekintések: 63
1,495 Ft
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Lehetséges választások