Menü
Az Ön kosara
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Étcsokoládés zselédrazsé

Étcsokoládés zselédrazsé
Új termék
Étcsokoládés zselédrazsé

Az étcsokoládéval bevont zselédrazsé ízét nem csak kárcsonykor élvezhetjük! Az általunk készített drazsék kiváló minőségű étcsokoládéval lettek bevonva, hogy a lehető legnagyobb élvezeti értéket nyújtsák.

Összetevők: étcsokoládé (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: SZÓJALECITIN, aromák), növényi zsír, víz, glükózszirup, zsírszegény kakaópor, zselésítő anyag (agar-agar), étkezési sav( citromsav), aroma, fényezőanyagok (E414, E904). A termék szójaszármazékot tartalmazhat. Nyomokban mogyorót, mandulát, tejszármazékot tartalmazhat. Csokoládé bevonat legalább 35%

Tárolás: száraz, hűvös helyen, napfénytől védve (16-20°C)


Az adatok 100g termékre vonatkoznak!
Kakaótartalom 35%
Adalékanyagok Tartalmaz
Energia 1740 KJ/414 Kcal
Összes zsír 13.3 g
Telített zsírsavak (SAFA) 8g
Összes szénhidrát 70g
Cukrok 65.7g
Sótartalom 0.01g
Összes fehérje 2.3g

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Temperálás – minden olyan terméknél temperálni szükséges, ahol kívülre használjuk a csokoládét (tortabevonás, bonbonok, tábláscsoki).

Hígítás - minden esetben a felmelegített folyadékhoz (tej/tejszín) adjuk hozzá a szilárd csokoládépasztillákat. Ha olvasztott csokihoz hideg folyadékot öntünk, összeugrik és hirtelen megdermed, ezáltal használhatatlan lesz.

Vizet ne adjunk a csokoládéhoz. Vízgőz felett olvasztva ügyelni kell arra, hogy a vizet tartalmazó edény pereme ne legyen nagyobb, mint a csokit tartalmazó edényé, ellenkező esetben a pára belecsapódik a csokiba és károsítja. Mikróban is lehet olvasztani, de óvatosan, fél percenként ellenőrizve. A helyiség páratartalma és hőmérséklete nagyon fontos (ne legyen se túl hideg, se túl meleg, a szobahőmérséklet megfelelő)

Csokiszökőkúthoz / fondühöz csokoládéinkat felolvasztás után nem szükséges hígítani.

Dúsítás: száraz fűszerek, liofilizált gyümölcsök, aszalt és kandírozott gyümölcsök, magok közvetlenül belekeverhetők a csokoládéba. Ha temperált csokoládéra van szükség, csak a temperálást követően keverjük bele a dúsításokat.

  • Stock: Raktáron
  • Model: LECSZSD
Eladások: 0
Megtekintések: 57
1,070 Ft
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Lehetséges választások