Menü
Az Ön kosara
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Újdonságaink

Köszöntünk megújult weboldalunkon!

Elérkezettnek láttuk az időt, hogy új arculatot adjunk weboldalunknak. Hosszú keresés után találtunk rá a a Smartcloud Digital csapatára, akik segítettek nekünk tisztán látni a webes világban. Rengeteg munka a volt a régi oldalunk után pontosan meghatározni, hogy mit is szeretnénk igazán látni, de a srácok sikerrel vették az akadályt és egy remek oldalt készítettek nekünk. Sok új funkciót is beépítettek, hogy egyszerűbb és élvezetesebb legyen a barangolás:

Új látogatói funkciók:

  • Vendég fizetés: Áruházunkban már regisztráció nélkül is vásárolhatnak. Vendég fizetés esetén csak az adóügyi bizonylat (számla) kerül megőrzésre a megrendeléssel kapcsolatban.
  • Termék összehasonlítás: Válasszon ki minimum 2 terméket, majd kattintson az oldal tetején lévő "Összehasonlítás" gombra. A rendszer a termékek összetevőit és egyéb tulajdonságait jeleníti meg egymás mellett, táblázatos formában.
  • Automatikus vásárlói csoport előléptetés: Létrehoztunk 3 vásárlói csoportot (Vásárló, Törzsvásárló, VIP). Ha egy kedves vásárlónk korábbi rendeléseinek összértéke eléri a 100.000 forintot, a rendszer automatikusan törzsvásárlóvá lépteti elő és erről e-mailben tájékoztatja is. Törzsvásárlóként már fix 5% kedvezményre jogosult minden kedves vásárlónk. A VIP fokozat eléréséhez a teljesített rendelések összértékének a 250.000 forintot kell meghaladnia. Ebben az esetben is automatikusan történik a továbbléptetés, de ebben az esetben már 10% fix kedvezmény jár vásárlóinknak. Ezen kedvezmények sosem kerülnek visszavonásra! FIGYELEM: A RENDSZER HASZNÁLATÁHOZ REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES!
  • Hírlevél rendszer: Megéri feliratkozni akcióértesítő hírlevél szolgáltatásunkra is, melyben időről időre új termékeinkről, valamint aktuális akcióinkról tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat. Megígérjük, nem fogunk senkit hetente e-mailekkel zaklatni. Havonta csupán egyszer küldünk akció értesítő hírlevelet.
  • Social Media megosztás: Legyen szó akár termékről, vagy épp egy új blog cikkről, elérhetővé tettünk egy azonnali megosztás funkciót, mely segítségével könnyedén megoszthatják kedvenc termékeiket és cikkeiket barátaikkal, ismerőseikkel.
  • Blog: Útnak indítottunk egy kis ötletsarkot is, ahol rendszeresen új tartalommal jelentkezünk a jövőben. Tanácsokkal, történetekkel, rendezvénybeszámolókkal és kiváló receptekkel igyekszünk kellemes olvasnivalót biztosítani, a reggeli kávé mellé.
  • Mobil nézet: Sajnos a régi oldalunk nem volt jól kezelhető mobilról érkező látogatóink számára, de ezen a problémán is túl vagyunk, már teljes mértékben használhatóak lettünk mobiltelefonon is!

Természetesen a fent említett szolgáltatásokon kívül rengeteg új háttérfolyamat, szolgáltatás és automatizáció került beépítésre, mely nagyban megkönnyíti majd a munkánkat, valamint a rendelések feldolgozását is. Telepítésre került egy SSL hitelesítés is, hogy az Önök adatai a legnagyobb biztonságban legyenek az illetéktelenektől.


Nagyon köszönjük a remek munkát a Smartcloud Digital csapatának! Reméljük, Önök legalább annyira fogják élvezni a böngészést, mint mi!.

Smartcloud Digital