Barion Pixel
Kosaram

Rólunk

Bartha Éva
Miért pont a csokoládé?

Több mint 30 év tapasztalatom van az édességek és az alapanyagok területén. Folyamatosan keresgélek, hogy kiskereskedelmi szinten nem, vagy csak nagyon nehezen beszerezhető alapanyagokat tegyek bárki számára elérhetővé. Ezért gondoltam egy merészet és létrehoztam a csokoládé és alapanyag webáruházunkat mindazon háziasszonyok számára, akik szeretnének minőségi alapanyagokból, elérhető áron házilag bonbonokat, táblás csokoládékat, fondüket, marcipánokat készíteni.

Hiszek benne, hogy minden egyes háziasszony egyedi és különleges. Te is az vagy. Megérdemled, hogy jó alapanyagból alkoss és a saját kezeddel készült finomságokkal begyűjtsd a családod, a barátaid elismerését.

Ezért szeretem ennyire a saját alapanyagainkat.

Kézzel készített édességeinket én is ezekből az alapanyagokból készítem. Sok éves tapasztalat alapján az általam felhasznált anyagok kivívták vevőink elismerését, az ezekből készült bonbonok, táblás csokik, marcipán tekercsek évek óta keresettek.

Miért érdemes nálunk vásárolni?
  • pontosan ismerjük alapanyagainkat, azok felhasználási módját, így bármilyen csokoládé elkészítéséhez tudunk ajánlani ár-érték arányban megfelelő terméket
  • kizárólag ellenőrzött forrásból, ellenőrzött minőségű alapanyagokat kínálunk
  • gyártóink garanciát vállalnak az általuk megadott összetételre, tápértékekre, tájékoztató adatokra
  • üzletünkben - mely 23 éve áll a vevők rendelkezésére - az alapanyagok megkóstolhatók, sőt, legkisebb vásárolható mennyiségünk 100g, így nem szükséges alkalmazkodni a webáruházban megadott kiszerelésekhez.

Szeretettel,
Barta Éva

Food Art

Mindig is hitvallásunk volt, hogy olyasmit teremtsünk, ami nem csak finom, de egyben művészien szép is.
Ezért hoztuk létre a food art galériánkat, ahol egyedi munkáikból tekinthettek meg egy összeállítást.