0
10609
Aki próbált már csokival bármilyen süteményt díszíteni, vagy szaloncukrot, esetleg valamilyen golyót előállítani, az szinte bizonyosan találkozott a temperálás kifejezéssel. Ezzel a technikával szép..
0
1700
Ahogyan azt már tegnap megénekeltük, a marcipán egy rendkívül sokoldalú alapanyag. A mai receptünkben különböző tekercseket fogunk készíteni belőle, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt...
0
737
Azt hiszem, hogy sokunk nagy kedvence a marcipán. Rendkívül sokoldalú alapanyag, mely az egyszerű süteménydíszítéstől egészen a szobrászatig szinte mindenre használható. Hogy pontosan mi is az a mar..
0
995
Mint minden világszerte, vagy legalábbis széles körben ismert és népszerű ételféleséghez, így a bonbon eredetéhez is többféle mese kapcsolódik. Sokan ismerni vélik a bonbon „igazi” történetét, de va..
0
833
Most őszintén, ki ne szeretné a forró csokoládét? Akár reggel, akár este készítjük el, mindig átmelegít és boldoggá tesz a kortyolgatása. Ez most egy krémes, kakaóporral és étcsokoládéval vegyesen k..
0
455
A csokoládé fő alapanyaga a trópusi erdőkben termő kakaóbab. Ebből készítenek port, amit aztán felhasználnak a csokoládé gyártásához.A Dél-Amerikában őshonos kakaóbabot először a maják, ké..
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)