Menü
Az Ön kosara
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Blog RSS Csatorna

06 May Hogyan temperáljak csokoládét?
Lyan Csokoládéműhely 0 2069
Aki próbált már csokival bármilyen süteményt díszíteni, vagy szaloncukrot, esetleg valamilyen golyót előállítani, az szinte bizonyosan találkozott a temperálás kifejezéssel. Ezzel a technikával szép..
24 Apr Recept: Marcipán tekercs
Lyan Csokoládéműhely 0 542
Ahogyan azt már tegnap megénekeltük, a marcipán egy rendkívül sokoldalú alapanyag. A mai receptünkben különböző tekercseket fogunk készíteni belőle, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt...
23 Apr Marcipánhistóriák - első rész
Lyan Csokoládéműhely 0 441
Azt hiszem, hogy sokunk nagy kedvence a marcipán. Rendkívül sokoldalú alapanyag, mely az egyszerű süteménydíszítéstől egészen a szobrászatig szinte mindenre használható. Hogy pontosan mi is az a mar..
11 Mar A bonbon story
Lyan Csokoládéműhely 0 486
Mint minden világszerte, vagy legalábbis széles körben ismert és népszerű ételféleséghez, így a bonbon eredetéhez is többféle mese kapcsolódik. Sokan ismerni vélik a bonbon „igazi” történetét, de va..
11 Mar Recept: forró csoki
Lyan Csokoládéműhely 0 349
Most őszintén, ki ne szeretné a forró csokoládét? Akár reggel, akár este készítjük el, mindig átmelegít és boldoggá tesz a kortyolgatása. Ez most egy krémes, kakaóporral és étcsokoládéval vegyesen k..
11 Mar A csokoládé története
Lyan Csokoládéműhely 0 374
A csokoládé fő alapanyaga a trópusi erdőkben termő kakaóbab. Ebből készítenek port, amit aztán felhasználnak a csokoládé gyártásához. A Dél-Amerikában őshonos kakaóbabot először a maják, ké..
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)