Menü
Az Ön kosara
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Alkohol kaviár

Alkohol kaviár
Alkohol kaviár
Alkohol kaviár
Alkohol kaviár
Alkohol kaviár
Új termék
Alkohol kaviár
Alkohol kaviár
Alkohol kaviár
Alkohol kaviár
Alkohol kaviár
Alkohol kaviár
FIGYELEM! A feltüntetett ár 100g termékre vonatkozik! A valóságban a termék színe eltérhet a fotóktól, mert függ a választott alkoholtól.

Magyarországon egyedülálló technológiával hozzuk létre ezt a különeleges finomságot, mely minden házibuliban vagy céges rendezvényen az est fénypontja lehet! Lágy zselatin burok veszi körül a választott alkoholt, ami a szájban szétolvadva engedi ki magából a nedüt. Íze megtartja a választott alkoholtípus eredeti ízét és az alkoholfoka is közel azonos. Kápráztassa el vendégeit a Lyan alkohol kaviárral!

Tárolás: száraz, napfénytől védett helyen, 25 C fok alatt, jól lezárva.

Összetevők: alkohol, víz, cukor, gyümölcskivonat, Kálcium laktát (E327), Nátrium alginát (E401), Xanthángumi (E415), almasav (E296), citromsav(E330), Kálium szorbát( E202): 0,05% alatt

Alkoholt tartalmaz, 18 éven aluliak számára fogyasztani TILOS!


Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Temperálás – minden olyan terméknél temperálni szükséges, ahol kívülre használjuk a csokoládét (tortabevonás, bonbonok, tábláscsoki).

Hígítás - minden esetben a felmelegített folyadékhoz (tej/tejszín) adjuk hozzá a szilárd csokoládépasztillákat. Ha olvasztott csokihoz hideg folyadékot öntünk, összeugrik és hirtelen megdermed, ezáltal használhatatlan lesz.

Vizet ne adjunk a csokoládéhoz. Vízgőz felett olvasztva ügyelni kell arra, hogy a vizet tartalmazó edény pereme ne legyen nagyobb, mint a csokit tartalmazó edényé, ellenkező esetben a pára belecsapódik a csokiba és károsítja. Mikróban is lehet olvasztani, de óvatosan, fél percenként ellenőrizve. A helyiség páratartalma és hőmérséklete nagyon fontos (ne legyen se túl hideg, se túl meleg, a szobahőmérséklet megfelelő)

Csokiszökőkúthoz / fondühöz csokoládéinkat felolvasztás után nem szükséges hígítani.

Dúsítás: száraz fűszerek, liofilizált gyümölcsök, aszalt és kandírozott gyümölcsök, magok közvetlenül belekeverhetők a csokoládéba. Ha temperált csokoládéra van szükség, csak a temperálást követően keverjük bele a dúsításokat.

  • Stock: Raktáron
  • Model: EAK
Eladások: 6
Megtekintések: 165
1,380 Ft
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Lehetséges választások