Üzletünk jelenleg átalakítás / felújítás alatt van, így átmenetileg nem tudjuk teljesíteni a megrendeléseket. A tervezet szerint a felújítás 2025.04.15-ig tart.
Aki próbált már csokival bármilyen süteményt díszíteni, vagy szaloncukrot, esetleg valamilyen golyót előállítani, az szinte bizonyosan találkozott a temperálás kifejezéssel. Ezzel a technikával szép fényes, roppanós, rögtön olvadós, foltmentes csok..
Most őszintén, ki ne szeretné a forró csokoládét? Akár reggel, akár este készítjük el, mindig átmelegít és boldoggá tesz a kortyolgatása. Ez most egy krémes, kakaóporral és étcsokoládéval vegyesen készült verzió, próbáljátok ki! Az édesebb szájúak ..
A csokoládé fő alapanyaga a trópusi erdőkben termő kakaóbab. Ebből készítenek port, amit aztán felhasználnak a csokoládé gyártásához.
A Dél-Amerikában őshonos kakaóbabot először a maják, később az őket leigázó aztékok használták vallási sz..
Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy ÁSZF szabályzatunk megváltozott. Kérjük, figyelmesen olvasd el és amennyiben egyetértesz vele, fogadd el. Ha úgy döntesz, nem értesz egyet a megváltozott ÁSZF minden pontjával, lehetőséged van visszautasítani és törölni a meglévő regisztrációdat. Ebben az esetben a regisztrált fiókod törlésre kerül, de a megrendelésed adatait anonimizálva továbbra is tároljuk. Ameddig nem olvasod végig az új ÁSZF szabályzatot a gombok inaktívak maradnak!
Megerősítés
Biztosan törölni szeretnéd a regisztrációdat?
Válassz csomagpontot
A csomagpont kiválasztásához írd be az irányítószámot vagy a város nevét, majd a megjelenő címek közül a megfelelőre kattintva tudod azt kiválasztani.