Menü
Az Ön kosara
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Blog - Csokoládé RSS Csatorna

06 May Hogyan temperáljak csokoládét?
Lyan Csokoládéműhely 0 2076
Aki próbált már csokival bármilyen süteményt díszíteni, vagy szaloncukrot, esetleg valamilyen golyót előállítani, az szinte bizonyosan találkozott a temperálás kifejezéssel. Ezzel a technikával szép..
11 Mar Recept: forró csoki
Lyan Csokoládéműhely 0 349
Most őszintén, ki ne szeretné a forró csokoládét? Akár reggel, akár este készítjük el, mindig átmelegít és boldoggá tesz a kortyolgatása. Ez most egy krémes, kakaóporral és étcsokoládéval vegyesen k..
11 Mar A csokoládé története
Lyan Csokoládéműhely 0 375
A csokoládé fő alapanyaga a trópusi erdőkben termő kakaóbab. Ebből készítenek port, amit aztán felhasználnak a csokoládé gyártásához. A Dél-Amerikában őshonos kakaóbabot először a maják, ké..
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)