Menü
Kosaram

Blog - Csokoládé

06 May Hogyan temperáljak csokoládét?
Mosolygó Zsolt 0 22096
Aki próbált már csokival bármilyen süteményt díszíteni, vagy szaloncukrot, esetleg valamilyen golyót előállítani, az szinte bizonyosan találkozott a temperálás kifejezéssel. Ezzel a technikával szép..
11 Mar Recept: forró csoki
Mosolygó Zsolt 119 2252
Most őszintén, ki ne szeretné a forró csokoládét? Akár reggel, akár este készítjük el, mindig átmelegít és boldoggá tesz a kortyolgatása. Ez most egy krémes, kakaóporral és étcsokoládéval vegyesen k..
11 Mar A csokoládé története
Mosolygó Zsolt 0 1582
A csokoládé fő alapanyaga a trópusi erdőkben termő kakaóbab. Ebből készítenek port, amit aztán felhasználnak a csokoládé gyártásához.A Dél-Amerikában őshonos kakaóbabot először a maják, ké..
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)